Modele unghii negre cu alb

Cel mai la Moda Design va deveni manichiura cu inscriptii si logo-URI ALE brandurilor renumite. PE unghiile celor mai stilate fashioniste au inceput sa apara chiar si intregi moto-URI. De ce sa nu incercati sa va scrieti PE Unghii sloganul brandului Adidas “Impossible n`est rien” en spécial pentru ca tematica sport in manichiura este o Alta tendinta la Moda a anului 2018. O Alta noutate Care ISI sont originile en Asie este manichiura cu accent PE degetul inelar si cel Mijlociu. Acest Design face parte din manichiura fen-Shui, doar ca antérieur aceasta Era executata dupa regulile filosofiei daoiste, iar in zilele noastre este doar o tendinta a ModeI. Paleta variata de Culori a pjelor-gel ne permite sa transforma manichiura français plictisitoare intr-o explozie de Culori. Puteti alege doua sau mai multe nuante aprinse, care vor fi en contraste una cu cealalta. Sau Puteti folosi in calitate de nuanta de Baza, o Detectiv transparenta cu Shellac, iar varfurile le puteti Acoperi cu Oja-gel in orice nuanta suculenta. Tendintele pentru 2018 ne indeamna sa facem experimente.

In cazul manichiurii Français, va trebui sa modificam un pic Linia “zambetului” aceasta poate fi dubla, tripla, triunghiulara, Cu margini neclare, in forma de V sau orice Alta forma. Forma lunulei nu trebuie sa fie neaparat Clasica, o puteti executa si in forma de triunghi sau orice Alta forma Geometrica. En général, designul géométrique este cel mai pertinent dans Industria nail-art de cateva sezoane consécutive. Modelele de Unghii cu gel 2018 ne ofera o toutefois enorma de a ne Pune fantezia en miscare. Français-UL pe care il STIM a devenit mai suculent si mai colorat, manichiura semiluna la fel a iesit din tipare. A aparut tendinta de a amesteca diferite tehnici intr-o manichiura. Si manichiura inramata aplicata cu Oja gel a devenit una extrem de relevanta. Culorile verii 2018 pentru manichiură! MODELE de Unghii la modĂ Unghiile Negre sunt una dintre cele mai Frumoase și elegante manichiuri. AM făcut o selecție pentru tine cu cele mai cool modele de Unghii Negre, în Trend. Scurte și Naturale – acesta este trendul pentru anul 2019.

Unghiile de o lungime exagerată sau ascuțite, vor fi date Complete uitării în Noul an. Unghiile scurte, pratique vor fi preferate. Lungimea trebuie să permită, totuși, Aplicarea diferitelor MODELE PE Unghii. Una dintre wvncc ideale pentru Unghii în anul 2019 este CEA ovală, dat fiind faptul că oferă un AER rafinat și delicat totodată manichiurii Tale. De asemenea, sunt și extrem de pratique. O altă formă în tendințe în anul 2019 este CEA pătrată. Este o formă clasică, cu un aspect curat și, de asemenea, rafinat, ce va fi foarte apreciată. În anul 2019, aceasta va fi favorită, mai ales în sezonul de primăvară-vară.

O culoare deschisă pe baza unghiei se va amesteca treptat Într-o culoare mai închisă spre vârf. Obținerea efectului Perfect de ombré poate necesita timp și pratiă, Dar Sitiera o mulțime de tehnici pentru a obține un efect ombré UNIC. Totul ține de imaginația ta. Începe prin a-ți curăța foarte bine unghiile de orice REST de ojă ce ar fi putut să rămână, după Care folosește o cremă de mâini. Aplică o bază transparentă pe toate unghiile. Această bază Cine va proteja unghiile, va preveni îngălbenirea acestora și va prelungi durata manichiurii Tale. Aplică nuanța Care dorești să fie Culoarea de bază.